Twitter

Vrachtwagenrijlessen

Rijschool Blok-Huls heeft de beschikking over verschillende leswagens. Ook beschikken we over moderne leslokalen voor de theorielessen.

 

Meer informatie


SOOB-subsidies

Op de rijopleiding C en CE en verschillende nascholingscursussen is het mogelijk om SOOB-subsidie te krijgen.

 

Meer informatie

 

 


Busrijlessen

Een autobus met meer dan acht zitplaatsen besturen, mag alleen als de bestuurder in bezit is van een busrijbewijs. Rijschool Blok-Huls helpt je graag aan het busrijbewijs.

 

Meer informatie


Rijsimulator vrachtwagen

Bij rijschool Blok-Huls kun je vrachtwagenrijlessen in de simulator volgen. In deze simulator kun je al kennis en ervaring opdoen, voordat je start met de praktijklessen. Het is een goede voorbereiding op het échte werk. 

Meer informatie


Camperrijbewijs (C1)

Wanneer u een groot voertuig zoals een camper of paardenvrachtwagen wilt gaan besturen, dan heeft u een basiskwalificatie vrachtwagenrijbewijs nodig. Dit is het rijbewijs voor de categorie C1.

Meer informatie


Vakbekwaamheid

De vakbekwaamheid voor een aankomend chauffeur bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Rijschool Blok-Huls kan u het volledige pakket aanbieden.

 

Meer informatie


V.I.H.B.

Alle bedrijven en instellingen die zich in Nederland bezig houden met het inzamelen, handelen en bemiddelen van afvalstoffen of gevaarlijke stoffen, moeten vermeld staan op de V.I.H.B.-lijst.

Meer informatie


Algemene voorwaarden

Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden.

1-1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aangegane overeenkomsten door Verkeersinstituut Zwolle B.V., ook handelende onder de namen Autorijschool Blok-Huls, Rijschool Hoes en Rijschool Van Den Berg, gevestigd te Zwolle, hierna te noemen Verkeersinstituut Zwolle.

Meer informatie