Twitter

Leeftijd examen zware motor verlaagd naar 21 jr


De leeftijd om examen te doen voor de zware motorcategorie (A) is verlaagd van 24 naar 21 jaar. Als je het A-rijbewijs behaalt voor je 24e, krijg je code 80 op je rijbewijs. Met die code mag je rijden op een driewielig motorrijtuig, een lichte motor (A1) en een middelzware motor (A2).    Meer informatie


NIEUW NU OOK 3D THEORIE

NIEUW nu ook 3D theorie online.

Slagen voor je theorie-examen is de eerste horde die je moet nemen op weg naar het halen van je rijbewijs. Velen struikelen daar in het begin over: het is gewoon een lastig examen. Een goede voorbereiding loont.   Meer informatie


Nascholing volgen

Opleidingen die in dit jaar gepland staan. Digitale Tachograaf, Techniek en Veiligheid, VCA en Ladingzekering. Daarnaast zijn er ook praktijkcursussen, zoals Het Nieuwe Rijden en Rijoptimalisatie Schadepreventie.

Meer informatie  Agenda


Vrijstelling code 95 oudere chauffeurs vervalt

Let op: de vrijstelling voor code 95 voor oudere chauffeurs is vervallen.

Meer informatie 


Vakbekwaamheid vrachtwagen


De Dode Hoek lessen zijn weer in volle gang!

Al een aantal jaren verzorgt Veilig Verkeer Nederland Dode Hoek lessen voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van basisscholen uit Zwolle. 

Lees meer


Rijkscampagne: Aandacht op de weg

Houd in het verkeer je aandacht op de weg en niet op je smartphone. Dat is de boodschap van de publiekscampagne die vandaag van start gaat.

Lees meer