Twitter

Autorijlessen

Autorijlessen Zwolle

Het rijbewijs halen, dat wil toch bijna iedereen?! Logisch, want het rijbewijs vergroot de bewegingsmogelijkheden.         Met een rijbewijs kun je gaan en staan waar je wilt!

 

Meer informatie


Motorrijlessen

Motorrijden is voor steeds meer mensen een prima oplossing om het fileprobleem te omzeilen, voor anderen is het een fantastische hobby. Heb je het motorrijbewijs al? Volg dan eens naar een verhoogde motorrijvaardigheidstraining.Meer informatie


Aanhangerrijbewijs

Op vakantie met de caravan, een verhuizing, het wegbrengen van afval, klussen in en om huis, bestellingen vervoeren; een caravan c.q. aanhanger is dan wel erg handig, maar hier is vaak een BE-rijbewijs voor nodig.

Meer informatie


Bromfietsrijbewijs

Wanneer je 16 jaar wordt, wil je natuurlijk graag je bromfietsrijbewijs halen. Ben je al in het bezit van je theoriecertificaat? Dan kun je direct bij ons starten met de praktijk.

Meer informatie


Simulatorrijles

Bij rijschool Blok-Huls kun je autorijlessen in de simulator volgen. In deze simulator kun je al kennis en ervaring opdoen, voordat je start met de praktijklessen. Het is een goede voorbereiding op het échte werk.

Meer informatie


Algemene voorwaarden

Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden.

1-1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aangegane overeenkomsten door Verkeersinstituut Zwolle B.V., ook handelende onder de namen Autorijschool Blok-Huls, Rijschool Hoes en Rijschool Van Den Berg, gevestigd te Zwolle, hierna te noemen Verkeersinstituut Zwolle.

Meer informatie